Nieuws/Opmerkelijk
378314
Opmerkelijk

Labrador weigert gevonden dildo los te laten

Niet de labrador uit het verhaal.

Niet de labrador uit het verhaal.

SUFFOLK - Jonathan Dade was met zijn hond Tyson in het bos in het Britse Suffolk aan het wandelen toen de labrador opeens een grote, zwarte dildo vond en zijn baasje vol schaamte achterliet. De viervoeter wilde namelijk onder geen beding ’het speelgoed’ nog loslaten.

Niet de labrador uit het verhaal.

Niet de labrador uit het verhaal.

„Ik moest zo hard lachen dat ik het bijna in mijn broek deed”, aldus Dade tegen Metro. „Ik was gewoon met de hond aan het wandelen, toen hij ineens in een van de bosjes aan het graaien was. Toen kwam hij er ineens uit met dat ding.”

Hij vervolgt: „Hij draaide zijn kopje af en toe en begon met zijn staart te kwispelen, alsof hij wilde zeggen: ’kijk eens wat ik gevonden heb?!’. Eerst dacht ik dat het een oude, vieze joystick was, totdat ik goed keek. ’Dit kan niet waar zijn’, dacht ik.”

Greppel

Dade baalt dat hij er geen video van heeft gemaakt. „Ik was te druk met Tyson achterna rennen en de dildo proberen af te pakken. Ik dacht er niet echt over na.”

Wel postte hij een foto van de sekstoy op Facebook en aan het eind van de dag was het al viral gegaan. „Dat ging over de duizenden likes ja. De dildo ligt in een greppel daar en ik twijfel er niet aan dat Tyson ’m weer gaat vinden.”