Nieuws/Opmerkelijk
378772
Opmerkelijk

Vrouw legt laatste dag stervende hond vast op Snapchat

Het geeft altijd veel verdriet om afscheid te moeten nemen van je hond, vooral als het praktisch familie van je is. Hond Hannah had echter al maanden zware gezondheidsproblemen, waarop haar baasje de moeilijke knoop doorhakte om haar in te laten slapen. Ze zorgde voor een geweldige laatste dag voor haar trouwe viervoeter en legde dit vast op Snapchat.

„Honden zijn te geweldig om te laten gaan, maar soms moet het en dan vergeven ze je”, luidt de boodschap boven het fotoverhaal dat het baasje van Hannah op Imgur deelde.

Hannah kreeg steeds zwaardere beroertes in de laatste maanden van haar leven, die nog eens versterkt werden door de medicijnen die ze voor haar nieren, ellebogen en heupen moest nemen. Zonder die medicijnen kon ze echter nauwelijks lopen en ze was daardoor al meerdere keren van de trap gevallen.

„Uiteindelijk besloot ik dat het egoïstisch was om haar op die medicijnen te houden, maar wreed om haar er van af te houden. Ik wilde haar nog een laatste dag geven vol verwennerij, als de koningin die ze altijd is geweest, om haar vervolgens te laten gaan - naar een plek zonder pijn, beroertes en nachtelijk gejammer.”