Nieuws/Binnenland
378906
Binnenland

Goedemorgen Nederland later door stroomstoring

Exterieur van het NOS-gebouw

Exterieur van het NOS-gebouw

HILVERSUM - Het ontbijtprogramma Goedemorgen Nederland van WNL werd vandaag later uitgezonden. Een stroomstoring op het Media Park in Hilversum was de oorzaak van de vertraging.

Exterieur van het NOS-gebouw

Exterieur van het NOS-gebouw

Door de stroomstoring kon Goedemorgen Nederland van WNL rond 07.10 uur niet worden uitgezonden. Aanvankelijk werd gevreesd dat het programma tot 08.00 uur niet uitgezonden zou kunnen worden, maar dat bleek mee te vallen.

Op het Media Park in Hilversum viel in de nacht van maandag op dinsdag de stroom uit. De NOS is overgegaan op noodstroom zodat het NOS Journaal en het NOS Radio 1 Journaal gewoon werden uitgezonden. Een deel van de gebouwen en studio's zat wel zonder elektriciteit.

Netbeheer Liander meldde op Twitter dat de stroomstoring rond 07.45 uur weer was verholpen. https://t.co/Yc9w0OXpS2 Wij hopen er later op de ochtend te zijn met Goedemorgen NL!— Maaike Timmerman (@maaikheid) August 30, 2016 Update #Stroomstoring #Hilversum (postcode 1217). De verwachte eindtijd is 7.30 uur. #Liander— Liander (@LianderNL) August 30, 2016