Nieuws
378924
Nieuws

Wat Zij Vindt

Boer Marc zal veel brieven krijgen, maar de mijne krijgt hij niet

Journaliste Kimberley van Heiningen (23) schrijft haar eerste Wat zij vindt. Ze vindt namelijk nog weleens wat van dingen. Ze trapt af met boer Marc. Hij zorgt voor knikkende knietjes en de nu al torenhoge kijkcijfers van een nieuw seizoen Boer zoekt vrouw.

Allereerst ben ik eigenlijk geen Boer-zoekt-vrouwer. Ik zoek namelijk geen boer. Zit niet steevast op zondagen aan de buis gekluisterd voor Yvon-cupido-Jaspers en haar mannen. Bovendien heb ik de schoenen niet om door rijkelijk bemeste vlaktes te struinen. De rammelende eierstokken ontbreken om linea recta drie boerenkoters op de wereld te zetten (en dat is meestal toch wel een wens van de heren). En eieren zoeken beperk ik het liefst tot de jaarlijkse paasbrunch.

Knapperd met een viskwekerij

Toch was gister alles ineens even anders. Samen met 3 miljoen paar knikkende knietjes (tenminste, dat stel ik mij zo voor) keek ik ademloos naar KRO-NCRV's nieuwste aanwinst: Marc, een 37-jarige knapperd met een viskwekerij in Zambia. Marc is namelijk niet zomaar een boer - je weet wel, met van die vlassige blonde haren en een walm eau de koe om zich heen. Nee, Marc is met zijn tropenhoedje als de exotische Freek Vonk. Maar dan zonder enge reptielen om zijn nek.

Hij is een man die de afritsbroek rockt alsof het niet het meest afschuwelijke kledingstuk ooit is. Hij zou zelfs wegkomen met kanariegele Crocs of torenhoog opgetrokken sportsokken in van die Jezussandalen. En dan woont hij ook nog in zonnig Zambia.

Lees verder en praat mee over Boer Marc op VROUW!