Nieuws/Buitenland

Charmeur vast tussen twee gebouwen

@PghPublicSafety

Pittsburgh - Alle mannen doen wel eens dingen waar ze later spijt van hebben om indruk te maken op een vrouw, maar zo bont als deze Amerikaan zullen weinigen het maken.

@PghPublicSafety

De man probeerde een vrouw die hij net ontmoet had te versieren door haar zijn ’freerunning’-kunsten te laten zien op het dak van een gebouw in de stad Pittsburgh. Toen hij van het ene gebouw naar het andere wilde springen ging het echter mis. Hij viel en kwam vast te zitten tussen twee muren.

Man jumped from one roof to next to impress date @PittPolice helpful in keeping him calm while rescue underway pic.twitter.com/R4OjfvmFQt— Pgh Public Safety (@PghPublicSafety) August 23, 2016

Reddingswerkers waren urenlang bezig om de man te bevrijden. Ze konden hem alleen bereiken door een gat in een van de muren te maken. Op Twitter was de hele reddingsoperatie te volgen.

Volgens de plaatselijke nieuwszender KDKA raakte de man gewond aan zijn enkel. Hij werd afgevoerd met een ambulance. Hoe het met zijn versierpoging uiteindelijk is afgelopen, is onbekend.