Premium
Het beste van De Telegraaf
Dit doen sterrenkoks om mensen thuis culinaire topbeleving te bezorgen
Topkok Michiel Bakker van ’t Eethuysje in Castricum gaat op donderdagen Zoomkoken voor zijn gasten. De gerechten en dranken worden eerder op de dag thuisbezorgd bij de deelnemers.
Ⓒ Matty van WIJNBERGEN
VREELAND - Het kon jarenlang niet op bij de (bijna-)sterrenrestaurants. De reserveringlijsten liepen als vanzelf vol en gasten tastten diep in de buidel voor culinair genot. Nu corona de deuren dicht houdt, moet er weer worden gevochten om de gunst van de gast. En blijkt menig chef ook buiten de keuken zeer inventief te zijn.
Topkok Michiel Bakker van ’t Eethuysje in Castricum gaat op donderdagen Zoomkoken voor zijn gasten. De gerechten en dranken worden eerder op de dag thuisbezorgd bij de deelnemers.
Ⓒ Matty van WIJNBERGEN