Nieuws/Binnenland
384507
Binnenland

Gewonden door steekpartijen regio Rotterdam

ROTTERDAM - Door twee afzonderlijke steekincidenten in de regio Rotterdam zijn dinsdagavond twee mensen gewond geraakt. Een 40-jarige man werd zwaargewond aangetroffen in Spijkenisse. Een vrouw raakte gewond aan haar arm door een steekpartij in een woning in Rotterdam.

Het 40-jarige slachtoffer uit Spijkenisse werd in zijn woonplaats bloedend aangetroffen op straat. Hij is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Al snel werd duidelijk dat hij gewond raakte na een ruzie in een woning elders in de plaats. Een 49-jarige man uit Spijkenisse meldde zichzelf even later bij de politie, waarna hij werd aangehouden. De politie onderzoekt wat aan de steekpartij in de woning is voorafgegaan.

In Rotterdam raakte een vrouw gewond aan haar arm door een steekincident in een woning. Ze is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

Aan het einde van de middag schoot de politie in Spijkenisse een 35-jarige man in zijn been, nadat hij op straat in verwarde toestand met een slagersmes liep te zwaaien.