Nieuws/Binnenland
384544
Binnenland

Woningoverval door nepmedewerkers energiebedrijf

BREDA - In Breda is dinsdag in een appartementencomplex aan de Bergdreef een gewapende overval gepleegd. Daarbij hebben twee mannen die zich voordeden als medewerkers van een energiebedrijf de woning binnengedrongen.

Het zou volgens de politie gaan om ten minste twee daders: een lange man met een Noord-Afrikaans uiterlijk en een dikke Aziatische man. De verdachten droegen beide een groen fluorescerend jack en gele werkhandschoenen.

Met vier wagens is de politie ter plekke, daarbij doet de technische recherche sporenonderzoek. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De oudere bewoner van het appartement is naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Wie meer weet, wordt verzocht onmiddellijk 112 te bellen. Van de overvallers ontbreekt nog ieder spoor. Het is niet bekend of zij iets hebben buitgemaakt. #Breda - #Woningoverval Bergdreef. Bewoner ongedeerd. Twee daders in groen fluoriserend met reclame energiebedrijf. Meer info later.— Politie Breda eo (@Politie_Breda) 9 augustus 2016 BREDA: Bergdreef Breda overval 2 daders 1 lange N-Afrik man 1 dikke Aziat man beide groen fluorsc jack va energ https://t.co/WVlUkrYUju— Burgernet N-Brabant (@Burgernet_NB) 9 augustus 2016