Nieuws
384723
Nieuws

Game Of Thrones tournee bevestigd

Fans die geen genoeg kunnen krijgen van Game Of Thrones, kunnen volgend jaar hun hart ophalen tijdens de concertreeks met een tachtigkoppig orkest, koor en een 360 graden podium.

Componist van de serie Ramin Djawadi bevestigde maandag in Los Angeles de geruchten over een toer, die de afgelopen weken al de kop op staken.

Alleen al op de aankondiging kwamen hordes fans af. Volgens de Los Angeles Times droeg een aantal van hen hun vermoeden over een op handen zijnde concertreeks uit met shirts met de tekst Music Is Coming. Die verwijst naar Winter is Coming, het motto van Huis Stark in de serie. De aanwezigen werden getrakteerd op een voorproefje van de tournee: een orkest speelde onder meer de openingstune van Game Of Thrones.

De producenten van de concertreeks beloofden groots opgezette evenementen, met een tachtigkoppig orkest en koor, een 360 graden podium en designs die fans "meenemen op een visuele en muzikale reis." Voorlopig staan er alleen voorstellingen in 28 Noord-Amerikaanse steden op de agenda.