Nieuws/Columns

Strikt Privé

Door Evert Santegoeds

1 / 2

Wat is er aan de hand met KONINGIN MÁXIMA wanneer zij een dag na Prinsjesdag in New York een berichtje leest op haar telefoon waardoor zij meteen van slag is? Deze unieke Privé-foto, gemaakt op een onbewaakt moment, maakt duidelijk dat we maar heel weinig weten van onze koninklijke familie die er de laatste jaren een halszaak van heeft gemaakt de persoonlijke levenssfeer hermetisch af te sluiten. Zelfs een geposeerde familiefoto bij de kerstboom is taboe; twee generaties eerder zagen we KONINGIN JULIANA en PRINS BERNHARD die nog gezellig optuigen.

1 / 2

Toch gebeurt er aardig wat in het leven van onze koning en koningin en hun puberende dochters. Zo wordt Privé weer eens duidelijk wanneer we onderzoeken wat er kán zijn gebeurd dat Máxima op Broadway zo aangrijpt. Want naast hun bewogen bestaan, met Prinsjesdag in Den Haag en ’s avonds al weer een diner in New York, is er nog heel veel wat we niet meekrijgen… zoals u leest vanaf de volgende pagina’s.

Amsterdam treurt om zijn geliefde burgemeester EBERHARD VAN DER LAAN die, verborgen in zijn ambtswoning, zo’n ontroerend eerbetoon kreeg. En ook bijzonder tragisch is wat voormalig CDA-politicus JACK DE VRIES overkwam. Hij begon in 2010 een nieuw leven met vriendin MELISSA GOEDE, die hem in maart 2015 een dochter schonk. Afgelopen weekend overleed zij, totaal onverwacht, aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Showbizz-expert