Nieuws
394838
Nieuws

Praat mee

Hoe zou jij het vinden om je ex op vakantie tegen te komen?

Estelle Cruiff en Ruud Gullit komen binnenkort in een ongemakkelijke positie. Vier jaar geleden zijn ze gescheiden, maar nu moeten zij elkaar tijdens hun vakantie onder ogen komen. Zij bijken namelijk dezelfde vakantiebestemming te hebben geboekt in Ibiza! Hoe zou jij het vinden om je ex tegen te komen op vakantie?

We kennen allemaal de voorbeelden van exen die nog goed met elkaar door een deur kunnen en daarom na hun scheiding besluiten samen met de kinderen op vakantie te gaan. Op die manier kunnen de kinderen van papa én mama genieten en bespaar je flink wat geld.

Toch zijn er ook genoeg stellen die er niet aan moeten denken om samen met De Ex tijd door te brengen tijdens die spaarzame vakantietijd, maar wat als het per ongeluk gebeurt? Het overkwam een kennis van me vorig jaar...

Schok

Zij en haar ex-man gingen al meer dan tien jaar naar dezelfde camping in Zuid-Frankrijk. Aangezien ze het er altijd erg naar hun zin hadden, besloot zij na de scheiding gewoon weer een plekje op dezelfde camping te boeken. Eenmaal daar kwam ze voor een onaangename verassing te staan: haar ex-man was er ook. Twee tenten verderop. 

Praat mee

Hoe zou jij het vinden als je op je vakantiebestemming aankomt en ziet dat je ex het huisje naast je heeft gehuurd? Heb jij meegemaakt dat jullie allebei een jarenlange traditie in stand willen houden of gruwel je al bij de gedachte? Praat mee op VROUW.nl!