Nieuws
395782
Nieuws

Hoe date ik het ook alweer?

'Ik geef de nederlaag ruiterlijk toe: het is niet gelukt'

Ken je Gert-Jan Dröge nog? Je weet wel… die charmante man die voor het tv-programma Glamourland verslag deed van zijn avonturen in Bekend Nederland? Aan het einde van elke uitzending lag Gert-Jan volledig gebroken in een ziekenhuisbed en stelde een bezorgde verpleegster hem steevast de vraag: 'Gaat het nog een beetje meneer Dröge?' Wel, zo ben ik er ook een beetje aan toe na ruim een half jaar date-excursie voor VROUW.nl.

Ik geef het toe, het is een blauwe plek op mijn ego, maar ik heb geen prins gevonden. Het goede nieuws is dat ik inmiddels moeiteloos een voetbalelftal kan samenstellen: FC Knudde. Natuurlijk met mij als aanvoerder, want kennelijk ben ik zelf ook verre van een prinses.

Nu wilde ik misschien ook niet echt en had ik vast beter mijn best kunnen doen, maar op de meest hilarische ontmoetingen (lees mijn blogs maar) na, moet je echt je best doen om niet depressief te worden van mijn date-avonturen. Ik geef de nederlaag dan ook ruiterlijk toe: het is niet gelukt. Lees verder op VROUW.nl