Nieuws
397332
Nieuws

De single avonturen van Eva

'Het idee dat de deur ieder moment open kon gaan...'

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Woensdag

Ik heb mezelf naar de sportschool gesleept vanmorgen. Ik haat sporten, ik heb het mijn hele leven al niets gevonden. Maar ik merk gewoon dat ik een jaartje ouder word en dat het lijf er niet veel strakker op gaat worden. En iedere keer een crash-dieetje volgen als je weer een kilo of twee bent aangekomen, kan ook niet goed voor je lijf zijn. En daarom zit ik nu op een hometrainer en heb ik net afschuwelijk zware oefeningen met gewichten gedaan.

Het is jaren geleden dat ik hier voor het laatst geweest ben. Of ik een rondleiding en instructies van een van de medewerkers wilde, vroeg het meisje achter de balie. Dat wimpelde ik af. Ik wilde eerst even alleen aanrommelen. Maar nu ik heb gezien dat ze hier best interessante sportinstructeurs hebben rondlopen, overweeg ik toch om hulp te vragen. Lees verder op VROUW.nl.

Alle delen van De single avonturen van Eva lezen? Kijk hier!