Nieuws
397513
Nieuws

'Jeremy Clarkson juicht om vertrek Chris Evans'

Voormalig Top Gear-boegbeeld Jeremy Clarkson is naar verluidt door het dolle heen dat zijn opvolger Chris Evans de handdoek in de ring heeft gegooid.

Evans houdt het na een seizoen alweer voor gezien, werd eerder deze week bekend. Top Gear werd Flop Gear door ingestorte kijkcijfers. Clarkson, die werd ontslagen omdat hij een medewerker een klap had verkocht, zou het geweldig vinden dat Evans zijn vertrek heeft aangekondigd, schrijft de Britse krant de Daily Mail op basis van anonieme bronnen.

Ook voormalig Top Gear-gezicht James May, die samen met de ’derde musketier’ Richard Hammond de show vorig jaar ook verliet, zou in zijn nopjes zijn. Op de vraag of hij blij was met het Evans-nieuws, antwoordde hij voor de camera van Daily Mail: „Heel blij.”

Clarkson en May beweren nu dat een en ander uit zijn verband is gerukt; zij willen eigenlijk geen woorden meer vuil maken aan het BBC-product Top Gear en zijn er vooral op uit om hun nieuwe autoshow Grand Tour te promoten, die vanaf dit najaar te zien is op de streamingdienst van Amazon.