Nieuws
398534
Nieuws

Opgebiecht

Mijn 'afwijking' viel volgens de verzekeringsnorm onder 'verminking'

Vanmorgen las ik online dat tijdens de jaren waarin Baywatch werd uitgezonden (natuurlijk ooit ook mijn lievelingsserie) Pamela Anderson en Nicole Eggert in een borstvergrotingsoorlog verwikkeld waren.

Grote borsten, kleine borsten, natuurlijke borsten, een beetje hulp van de plastisch chirurg: iedereen moet dat lekker zelf weten, natuurlijk.

Maar ooit had ik grote borsten, die nu dankzij de dokter een paar cupjes kleiner zijn. En wat ben ik daar blij mee!!!

Grotere linkerborst

Blijkbaar stond ik vooraan in de rij toen de borsten werden uitgedeeld. Met mijn 1.60 cm had ik een volle cup D (of misschien nog ietsje groter, maar in zo’n bh probeerde ik ze te proppen). Na 3 zwangerschappen werden 'ze' nog groter. Saillant detail: vooral links, dan.

Eigenlijk was mijn linkerborst altijd al iets groter. Zo’n links-rechtsverschil is heel normaal, had ik wel eens gelezen. Onhandig met bh’s kopen was het wel. Zat rechts als gegoten, had ik links toch een beetje een cupcake-effect.

Sexy jurk

Maar ja: met kleding aan zag niemand er iets van en als ik een keer koos voor een sexy jurk, had ik altijd bekijks met mijn decolleté, dus ik had niet veel te klagen. En mijn man klaagde al helemaal niet.

En toen kregen we kindertjes: de ooievaar leverde er maar liefst drie stuks af. Na die geboortes waren mijn borsten elke keer legendarisch: opgepompte voetballen. Ik voelde me niet Pamela Anderson, maar eerder Lolo Ferrari.

Toch was ook dat heel normaal: mijn borsten waren er klaar voor om mijn kinderen te voeden. Lees verder en praat mee!