Nieuws
398650
Nieuws

Project Schoonzoon

Lukt het mijn vader wel om mijn prins op het witte paard te vinden?

Journaliste Maaike Schaap was na 7 jaar ineens weer single. Aangezien het haar zelf niet lukte om de juiste mannen eruit te pikken, besloot ze haar telefoon met de datingapp Tinder een aantal weken aan haar vader te geven. Lukt het hem wel haar prins op het witte paard te vinden?

Ze zeggen dat je als vrouw vaak op zoek gaat naar een partner die op de één of andere manier op je vader lijkt. In mijn geval klopt dat wel aardig. Van kleins af aan ben ik al een vaderskindje en trek ik meer naar hem toe dan naar mijn moeder. Mijn vader: een nuchtere Fries, droge humor en een wandelende encyclopedie. Zo’n man, maar dan 30 jaar jonger, zoek ik ook.

Control freak

Of mijn vader dat weet? Geen idee. De komende weken gaat hij voor mij tinderen en het enige wat ik mag doen, is mij er niet mee bemoeien. En dat is héél moeilijk voor een control freak zoals ik. Weet mijn vader wie er bij mij past? Krijgt hij niet met iedere jongen medelijden, waarop hij ze allemaal maar naar het hartje sleept? Mijn god, waar ben ik aan begonnen?Lees verder op VROUW.nl.