Nieuws
400759
Nieuws

Reizen

5 x glamping

Glamperen, oftewel glamping, is hot. Ben jij van plan om deze zomer luxe te kamperen? Wij hebben een aantal mooie glampingspots voor je op een rijtje gezet.

Met je rol wc-papier onder je arm op zoek naar een plekje waar je je behoefte kan doen, is er bij glamping niet bij. Ook een eitje bakken op een eenpits gasstelletje en je tentje met je meezeulen is niet nodig. Glamperen is kamperen in de vrije natuur, maar dan wel in luxe. Met je eigen volledig toegeruste keuken en een bed in plaats van opblaasmatras!

Hieronder 5 x glampen:

  • In de Franse gemeente St. Jean de Duras, kun je glamperen op de kleinschalige camping Simply Canvas. Hier staan zes eco-vriendelijke safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien.
  • Je moet er een heel eind voor vliegen, maar dan heb je ook wat. Op het adembenemende Khao Sok, een eiland in Thailand, is glamping mogelijk op kamp Elephant Hills. Luxe safaritenten middenin de jungle en een prachtig uitzicht!

 

 

  • Dichtbij huis:  Op camping De Hertshoorn op de Veluwe staan volledig ingerichten safaritenten met een apart toilet, een bad op pootjes en een flatscreen met DVD-speler. Deze glampingspot ligt in het bos, vlakbij het dorpje Garderen.
  • Even languit op de bank relaxen in een luxe tent, wat een luxe. In de Portugese Algarve barst het van de campings waar je in stijl en luxe kan kamperen. Dichtbij het strand en vaak ook nog eens met een zwembad. Genieten!
  • Op zoek naar een unieke glamping-plek in Amerika? In West Yellowtone slaap je in comfortabele bedden en heb je altijd een toilet en douche met warm water in de buurt.

 

Lees ook: Wat is jouw ervaring met glamperen?