Nieuws/Binnenland
401005924
Binnenland

Coronacrisis 7 september

LIVE | Provincie Antwerpen van oranje naar geel

De stad Antwerpen blijft op oranje staan.

De stad Antwerpen blijft op oranje staan.

DEN HAAG - Het aantal mensen dat wereldwijd besmet is geraakt met het coronavirus is de 27 miljoen gepasseerd. De pandemie heeft wereldwijd ruim 880.000 mensen gedood, waarbij de Verenigde Staten met 188.000 doden de meeste slachtoffers hebben geregistreerd.

De stad Antwerpen blijft op oranje staan.

De stad Antwerpen blijft op oranje staan.

Het reisadvies voor de provincie Antwerpen is bijgesteld. De kleurcode is aangepast van ’oranje’ (alleen noodzakelijke reizen) naar ’geel’ (let op, veiligheidsrisico’s). De stad Antwerpen blijft op oranje staan.

„Het is niet meer nodig om na een verblijf in de provincie Antwerpen (met uitzondering van de stad Antwerpen) bij terugkeer in Nederland in quarantaine te gaan.

De Belgische overheid adviseert reizigers uit Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg om zich bij aankomst in België preventief te laten testen en 14 dagen in België in zelfquarantaine te gaan. Bij een verblijf van langer dan 48 uur in België, moet een Passenger Locator Form ingevuld worden.

Eind juli was het reisadvies voor de provincie Antwerpen bijgesteld naar oranje omdat het aantal coronabesmettingen daar fors was gestegen.

Het laatste nieuws:

Binnenland:

Buitenland:

Financieel-economisch:

  • 3 tips om je eigen ’coronabegroting’ te maken
  • Schiphol verplicht mondkapje
  • Column: geven we net zoveel om cultuur als om KLM?

Sport:

Entertainment:

Bekijk hier het corona-nieuws van zondag 6 september