Nieuws
403417
Nieuws

Open brief

'Beste meneer Mol, zo zijn wij vrouwen'

Beste meneer Mol, Ik was er weer druk mee, deze week, met het insmeren van mijn aanrecht met pindakaas. Ja, en niet de eerste keer hè? Ik doe dat al jaren. Eigenlijk al sinds ik uit huis ben en dat is nu zo’n 18 jaar. Ik zag het mijn moeder altijd doen. En nog steeds is ze er redelijk fanatiek mee. Net als al mijn vriendinnen, aan wie ik mijn schoonmaakgeheim heb doorgegeven. Wij vrouwen zijn allemaal gek op poetsen met pindakaas.

Eerlijk? Ik doe het wel zo vol overgave, maar heel schoon wordt het er niet van. Sterker nog; het geeft vette bruine vlekken en je huis gaat er zo naar ruiken. Zeker na een paar dagen, dan is de lucht hier niet meer te harden. Daarom smeer ik er dan maar weer snel een nieuwe laag overheen. Ook niet fris, maar nog altijd beter dan een bedorven pindakaaslucht.

Zo zijn wij vrouwen

Mijn vriend zegt er niets van. Die bemoeit zich uiteraard niet met mijn aanrecht. Die werkt, komt thuis, vraagt wat we eten en dan schenk ik maar snel iets te drinken voor hem in. Zo zijn wij vrouwen. Lees verder op VROUW.nl!