Nieuws/Binnenland
403459
Binnenland

Dagboek van een Minnares

'Maar eerst genoten we nog even van ons gestolen uurtje'

Even bleef ik als verstijfd staan terwijl Maarten me in mijn nek zoende en me bij mijn borsten probeerde te grijpen. Toen pakte ik zijn arm en duwde die achter zijn hoofd terwijl ik hem tegelijkertijd een schop in zijn kruis gaf. Die dure karatelessen waren toch niet voor niets geweest…

"Waar ben je mee bezig, idioot", siste ik, terwijl mijn ex-zwager dubbelgevouwen stond te kreunen. "Ik probeer jullie juist te helpen! Nou, wegwezen, mijn huis uit." Ik twijfelde of ik mijn zus zou bellen, maar wilde het voor mijn neefje en nichtje niet nog erger maken. Een seksverslaafde vader was al geen sinecure, maar dat hij nu ook nog een aanrander bleek te zijn, was natuurlijk helemaal afschuwelijk.

Uur of vijf

Dus stuurde ik maar een appje naar mijn minnaar dat ik hem nu echt héél hard nodig had. Maar die had geen tijd. Wel stelde hij voor dat hij vrijdag om een uur of vijf zou langskomen. Dat kon ik net tussen mijn werk en het feestje van mijn nieuwe collega Bas inplannen als ik een beetje vroeg zou beginnen. Tja, voor een date met Hem had ik natuurlijk alles over! Lees verder op VROUW.nl!

Alle delen van Dagboek van een Minnares lezen? Kijk hier!