Nieuws/Binnenland
403476
Binnenland

VROUW Glossy

Maira (25) is braver dan moeder Dennis (56)

Generatieconflict? Anno nu zijn sommige moeders rebelser dan hun dochters! Dit geldt ook voor Dennis Maes (56) en dochter Maira van Meel (25). Dennis is getrouwd, heeft vier kinderen en is vrijwilligster bij het Rode Kruis. Maira is getrouwd, heeft twee kinderen en is klantadviseur bij de overheid.

Maira "Jij zegt altijd 'Doe geen dingen die ik ook niet zo doen. En doe driekwart van wat ik wèl zou doen, ook maar niet'…"

Karaoke

Dennis "Ja, ik ben nogal een wilde. En ik vind dat je bepaalde dingen die ik wel doe maar beter niet kunt doen. Het hele land door liften bijvoorbeeld. Maar andere dingen kan ik je van harte aanbevelen, hoor. Duiken, motorrijden, parachutespringen… Ik wil gewoon geen bucketlist moeten maken als me wat overkomt, ik stort me liever nu al overal in. Als ik een karaokemachine zie staan, vraag ik me niet af óf ik ga zingen, maar welk númmer."

Maira "Nou, volgens mij bedoel je meer 'welk nummer níet'. En je kunt niet eens zingen. De dingen die jij leuk vindt, ik snap er soms niets van… Duiken is toch vies, met al die enge beesten in de zee? Bah. En aan motorrijden moet ik ook niet denken… Ik wil ook echt niet dat mijn zoon bij jou op die motor klimt. Nee, ook niet alleen voor een foto als 'ie stilstaat. Voor je het weet wil hij een rondje achterop en dat wil ik écht niet. Kom op, hij is 4!" Lees verder op VROUW.nl!