Nieuws
404648
Nieuws

Sterren eren vermoorde Christina Grimmie

Links: Selena Gomez rechts: Fifth Harmony

Links: Selena Gomez rechts: Fifth Harmony

VIDEO - Charlie Puth is niet de enige die zijn verdriet rondom de dood van Christina Grimmie bezingt. Vele sterren brengen een ode aan de vermoorde zangeres.

Links: Selena Gomez rechts: Fifth Harmony

Links: Selena Gomez rechts: Fifth Harmony

Selena Gomez droeg het nummer Transfiguration op aan Grimmie, maar barstte ook tijdens Nobody in huilen uit. "Ik begrijp niet hoe dit heeft kunnen gebeuren, maar ik wil dit nummer graag aan haar opdragen", sprak de geëmotioneerde zangeres over Christina Grimmie, die al op jonge leeftijd tekende bij het management van de moeder en stiefvader van Gomez.

Meidengroep Fifth Harmony vroeg tijdens hun concert zaterdagavond een minuut stilte om de tragische dood van Grimmie te herdenken. "Vanaf het moment dat we haar ontmoette was altijd aardig tegen ons. Zo nederig. We houden van je en we bidden voor je familie", verklaarde zangeres Normani Kordei voor het stiltemoment.

Charlie Puth droeg zaterdag eveneens een nummer op aan de vermoorde zangeres. "Ik ben al de hele dag overstuur, vooral omdat ik haar nooit heb kunnen zeggen wat ik tegen haar wilde zeggen. En het voelt alsof dit nummer dit perfect overbrengt", aldus Charlie.

Ook Adam Levine sprak woorden vol verdriet nadat hij hoorde over de moord. "Behati en ik zijn diepbedroefd door de dood van Christina Grimmie", liet hij weten over zijn voormalige Voice-pupil.

Christina Grimmie werd vrijdag doodgeschoten tijdens haar handtekeningensessie. Haar broer probeerde de dader te overmeesteren, maar kon niet voorkomen dat de dader zichzelf doodschoot.

 

 

Fifth Harmony honored Christina Grimmie last night and held a moment of silence with the entire arena. pic.twitter.com/ilN2lSZASc — Music News & Facts (@musicnews_facts) June 12, 2016

.