Nieuws
404701
Nieuws

Praat mee

Heb jij zicht op wat jouw puber uitspookt in het weekend?

Drie buslijnen zijn in de Kruidenbuurt in Almere tot nader order geschrapt omdat ze bekogeld zijn met stenen. Het betreffende besluit is genomen door vervoersbedrijf Connexxion nadat het dit weekeinde drie keer gebeurde.

Ook dit weekeinde werd een Haarlemse stadsbus bekogeld met stoeptegels; twee ruiten sneuvelden en een man (25) uit Nieuw-Vennep moest met een hoofdwond naar het ziekenhuis. Het was in die stad de tweede keer in korte tijd dat een voertuig van Connexxion werd bekogeld.

De stenen en stoeptegels worden gegooid door jongeren. In de Kruidenbuurt vermoeden bewoners dat het de hangjongeren zijn die altijd bij de plaatselijke supermarkt te vinden zijn. "Ze vervelen zich", verklaart een buurtbewoonster desgevraagd op Radio1.

Praat mee

Heb jij er altijd zicht op wat jouw puber uitspookt in het weekeinde? Hoe houd jij toezicht op de vrijetijdsbesteding van jouw kind(eren)? Een collega loste het op door de kelder beschikbaar te stellen aan haar pubers, zodat ze altijd wist waar ze uithingen. Maar daar moet je maar net de ruimte voor hebben! Hoe doe jij dat? Praat mee op VROUW.nl!