Nieuws
404740
Nieuws

Peter van der Vorst wil 'Twitter-trol' opsporen

Peter van der Vorst laat zich niet zomaar bedreigen op sociale media en is van plan de 'Twitter-trol' die hem de dood verwenste, op te sporen met een cameraploeg.

De presentator reageerde op een bericht van Donald Trump naar aanleiding van de gruwelijke schietpartij in een homonachtclub Orlando, waarbij vijftig mensen om het leven kwamen. Peter van der Vorst riep de presidentskandidaat op te stoppen met iedereen van wapens te voorzien.

Op Twitter reageerde vervolgens iemand, met een inmiddels verwijderd bericht, dat de presentator zelf in de club had moeten zijn ten tijde van het drama. "Mij in die homoclub wensen is pas écht ziek. En daar ga je nog wat van horen!", aldus een woedende Peter.

De presentator zegt plannen te hebben om de twitteraar voor de camera zijn uitspraken te laten herhalen "Heel benieuwd hoe je t op camera doet, was vrij simpel om je te traceren. Tot binnenkort!", verklaart hij. Over geweld hoeft niemand zich zorgen te maken, Peter verzekert zijn volgers dat hij niet op de vuist zal gaan.