Nieuws/Binnenland

‘Kom naar Road2TheWorld’

Custom Publishing

Succesvol ondernemen in Nederland is één ding, zakendoen in het buitenland is van een heel andere orde. Wie de vleugels van zijn of haar bedrijf over de grens wil uitspreiden, krijgt vanzelfsprekend te maken met cultuurverschillen, wet- en regelgeving, douanerechten en verzekeringen. Maar ook met prachtige kansen, nieuwe contacten en te ontdekken afzetmarkten.

Custom Publishing

“Zakendoen over onze landsgrenzen begint met weten waar uw kansen liggen.   Vervolgens heeft u een goede strategie nodig om de buitenlandse markten te veroveren. Als Kamer van Koophandel zien wij het als onze missie om ondernemers hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen. We zijn trots op iedereen die de stap waagt en fungeren graag als eerste aanspreekpunt om u op weg te helpen.”

Drie locaties

“Speciaal voor ondernemers die overwegen om letterlijk hun grenzen te verleggen, en voor hun collega’s die al wat langer de buitenlandse markt aan het verkennen zijn, organiseert de Kamer van Koophandel op dinsdag 14 juni Road2TheWorld. Een evenement op drie locaties in Nederland – Zwolle, Den Bosch en Den Haag – vol handvaten voor iedere ondernemer die kansen ziet in het buitenland.”

Dragon’s Den

“Verwacht een dag vol inspirerende sprekers en netwerkmogelijkheden. Wissel ervaringen uit en kom in contact met buitenlandse netwerken of potentiële zakenpartners. Tijdens speciale export-pitches, de Dragon’s Den, krijgt u als ondernemer de kans uw idee te pitchen voor een jury van experts. Een ideale gelegenheid om voor een publiek het podium te pakken, uzelf te profileren en deskundige feedback te krijgen.”

Startpunt voor vragen

“Laat u informeren over diverse exportmarkten, importmogelijkheden, wetten en regels. Volg de speciale export- en importsessies waarbij in drie kwartier de te doorlopen stappen worden uiteengezet. Ondernemers met ervaring komen aan het woord. En onze adviseurs én die van partners helpen u graag verder op weg.

Ik nodig alle ondernemers met buitenlandse ambities van harte uit om op één van de locaties deel te nemen aan dit event. Toegang is gratis en inschrijven kan via onze website kvk.nl/road2theworld, waar u ook het gehele programma vindt. Instromen en deelnemen aan de programmaonderdelen kan op elk moment van de middag.”

Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel

Lees ook: Vragen over import en export

Road2TheWorld

Road2TheWorld is een initiatief van de Kamer van Koophandel en wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners: RVO, EEN, Douane/Belastingdienst, Atradius, Enterprise Europe Network, Fenedex, ING, WTC, Diks Leijssen Advocaten, Flynth Accountants, DSV, E&M Exportmanagement, Ebury, SGS, Taheri, Modint, VNHI, W.A. Customs, ICC, De BIZ, Boels Zanders Advocaten, D&D Safe Sourcing, Eleco, Verhoex, World First, Regina Coeli, Seacon, ESL, IHK en Awex.