Nieuws
406723
Nieuws

Verhalen achter het nieuws

Sascha (24): 'Mijn moeder verpestte mijn jeugd'

Sascha (24) zag haar vader van een gelukkige man veranderen in een zielig hoopje mens. "Alleen maar omdat mijn moeder zo nodig een beetje spanning in haar leven wilde en een affaire begon. Ze had niet in de gaten dat ze daarmee ook de jeugd van mij en mijn zussen verpestte."

"Mijn moeder begon zich steeds raarder te gedragen. Een vroege midlifecrisis grapten mijn twee oudere zussen en ik. Ze besteedde ineens steeds meer aandacht aan haar uiterlijk, wilde een mobiel en wilde precies weten hoe hij werkte. Toen mijn zus en ik een navelpiercing namen, wilde zij er met haar 42 jaar ook een. Langzaam maar zeker veranderde mijn moeder in iemand die ik niet langer herkende."

"Als je 12 jaar bent, denk je natuurlijk niet aan een affaire. Er begonnen pas alarmbellen te rinkelen toen mijn moeders werk naar ons huis belde om te vragen waar ze was, terwijl wij allemaal dachten dat ze op haar werk was. Mijn oudere zus belde haar op, waarop ze aangaf bij haar zus te zijn. Vanaf dat moment vertrouwden we het niet."

De kus

"Mijn oudere zus besloot op een dag in de mobiel van onze moeder te kijken. Ze schrok heel erg toen ze het volgende berichtje ontdekte: ‘Heb je spijt van onze kus?’ Ik dacht eerst nog aan een gewoon kusje en begreep nog weinig van seks, maar mijn zussen waren helemaal van slag. Moesten we het aan onze vader vertellen en ons gezin kapot maken? We deden het niet en lieten het berichtje aan onze moeder zien die meteen begon te huilen. Of we het alsjeblieft aan niemand wilden vertellen."

"Ineens was haar geheim ook ons geheim. Onze moeder had een minnaar. Iemand die haar gelukkiger maakte dan papa. In de zomervakantie wilde mijn moeder niet met ons mee op vakantie, dus vertrokken mijn vader, mijn middelste zus en ik naar Spanje. Mijn vader wist niet dat mijn moeder deze gelegenheid aangreep om bij haar minnaar te zijn en dat vrat aan ons."

Weten hoe dit afloopt? Je leest het hier.