Nieuws
406834
Nieuws

De single avonturen van Eva

Deel 20: We hebben de auto stilgezet en de ramen laten beslaan

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag:

Het was met afstand het engst dat ik ooit gedaan heb. De stap over de drempel van de parenclub maakte mij letterlijk misselijk. Ik zakte bijna door mijn knieën van de zenuwen. Roy was heel lief, maar zeker niet op een zoetsappige manier. Hij nam de leiding. Precies op de manier waar ik zo op val. Ik kreeg de indruk dat hij het personeel kende. Hij is altijd al joviaal, maar hier leek echt sprake van herkenning. Ik wilde het niet weten en heb er niet naar gevraagd. Wie weet komt hij er al wel jaren met iedere keer weer een nieuwe verovering aan zijn arm.

Die gedachte maakte het voor mij niet veel beter. Ik drukte het weg. We namen plaats aan de bar en dat kon gelukkig nog ‘gekleed’. Ik had wel een vrij bloot jurkje aan, maar een enkeling liep al in lingerie rond. Ik sloeg in vrij rap tempo twee wijntjes achterover, ik moest iets doen om de zenuwen een beetje onder controle te houden. “Zorg je wel dat je niet dronken wordt”, fluisterde Roy in mijn oor. Ik knikte. Nee, broodnuchter was dit niet te doen, maar laveloos kon ook zeker niet de bedoeling zijn. Ik moest mijn hoofd er nog wel een beetje bij houden.Tegen middernacht ontstond er een extreem erotische sfeer. En of je nou wilt of niet, je wordt er in meegezogen.

Het wond mij op andere stellen intens met elkaar te zien zoenen. We hadden afgesproken dat we niets met anderen zouden doen en de seks zouden bewaren tot thuis. Of beter: dat had ik afgedwongen bij Roy. Dat waren mijn voorwaarden. Roy hield zich daar keurig aan. We waren echt samen, daar tussen al die andere mensen. Zo nu en dan werden we wel aangesproken, maar niemand drong zich op. We hebben het niet gered tot thuis. Op de terugweg hebben we de auto ergens geparkeerd en de ramen laten beslaan.

Donderdag:

"Wil je er nog een keer heen?" Ik wist dat deze vraag zou komen. Ik heb er de afgelopen week veel over nagedacht.

Verder lezen? Klik dan hier!