Nieuws
409968
Nieuws

Platenlabels vechten om de voormalige One Direction-zanger

'Harry Styles wilt afstand van Simon Cowell'

Harry Styles probeert zich los te weken van het label van Simon Cowell. Grote platenlabels zouden onderling al vechten om de voormalige zanger van One Direction.

Syles zou zo ver mogelijk bij Simon Cowells label Syco vandaan willen blijven. Dat meldt een bron dichtbij de zanger tegenover The Sun.

De voormalige One Directon-ster zou genoeg opties hebben. Zo zouden grote platenlabels als Sony en Universal Harry al meerdere keren hebben benaderd over de release van zijn eerste solo-plaat.

Vooral het label Capitol (Universal) waar ook Katy Perry, Beck en The Beach Boys deel van uit maken, zou veel interesse in de Britse ster tonen.

Syles nam in janari al afstand van One Direction's management team. Volgens de bron wil Harry zijn eigen pad op en niet meer willen samenwerken met het oude team van zijn voormalige boyband.

Acteur

De 22-jarige artiest neemt momenteel zijn eerste film Dunkirk op. In de film van regisseur Christopher Nolan speelt Syles de rol van een Britse soldaat. De première van Dunkirk staat gepland in juli 2017.

Styles zou na de opnames willen beginnen aan zijn eerste solo-album.

Oud One Direction bandlid Zayn Malik was de eerste die met zijn solo-carrière startte. Met succes want zijn eerste single Pillowtalk bereikte binnen een dag de nummer 1 positie in de Amerikaanse Billboard Hot 100.