Nieuws
410068
Nieuws

Opgebiecht

Mijn beste vriendin is een eersteklas secreet

“Tijdens de meivakantie werd het me ineens duidelijk: mijn zogenaamd beste vriendin is een eersteklas secreet. We hadden met vier stellen en alle kinderen een groot huis in Duitsland gehuurd, en man, wat had ik er zin in. Zeker omdat ik een vrij lastige tijd achter de rug had… Mijn man en ik hadden net een crisis overleefd: ik had een kortstondige affaire gehad met een collega.

Het was een bevlieging, een tijdelijke gekte, want ik weet nu werkelijk niet meer waarom ik me zo heb laten gaan. De man in kwestie was niet eens knap of aardig of wat dan ook. Maar goed, er is het een en ander gebeurd tussen ons. En daar is mijn man dus achter gekomen. 

'Zakendiner'

Op een avond kwam ik laat thuis, zogenaamd vanwege een zakendiner. Ik kwam de kamer binnen en zag al meteen aan zijn gezicht dat ik in de problemen zat. Hij wist het. ‘En? Heb je lekker gegeten?’ De toon waarop hij dat zei, vertelde mij genoeg. Dus ik besloot het niet nog erger te maken door te liegen. Ik gaf toe dat er een ander was, maar ook dat het niks voorstelde. Hij was zo in mij teleurgesteld, en alleen dat al brak mijn hart. Weg waren de kriebels die ik voor die ander voelde. Het leek allemaal zo banaal en nietszeggend. 

Met de billen bloot

Ik heb ontzettend mijn best moeten doen om zijn vertrouwen weer terug te winnen, ben echt met de billen bloot gegaan. Tuurlijk vroeg ik hem hoe hij erachter was gekomen. Hij zei dat hij me had zien lopen met die andere man, terwijl ik zogenaamd bij een vriendin was. Ik schaamde me dood dat ik hem zo had bedrogen. Maar langzamerhand kwamen we weer dichter bij elkaar, en lukte het zelfs weer om intiem met elkaar te zijn. Lees verder en praat mee.