Nieuws
410390
Nieuws

De single avonturen van Eva

Ik voelde me betrapt

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Vrijdag

Ik kan nog steeds niet geloven dat we hier echt lopen. Twee dagen geleden wist ik nog van niets, was ik nog gewoon druk met mijn werk en nu loop ik hier in een wit zomerjurkje in St. Tropez. Ik kwam woensdag thuis en zag direct de twee tickets op tafel liggen. Een lang weekend Nice, maakte ik er uit op en aan de naam op het andere ticket zag ik dat ik met Roy zou gaan. Ik had mij omgedraaid om mijn telefoon te pakken, toen ik hem ineens zag zitten in de hoek van de kamer. Ik schrok en het gaf mij, ondanks dat ik niets geks had gedaan, een betrapt gevoel.

"Ik wilde je reactie zien", zei hij. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Een lang weekend Nice, waanzinnig natuurlijk. Helemaal met Roy. Maar ik moest deze onverwachtse planning nog wel even verwerken.

Hij was inmiddels achter mij komen staan en had zijn handen ietwat dwingend om mijn middel gelegd. Lees verder op VROUW.nl.

Alle delen van De single avonturen van Eva lezen? Kijk hier!