Nieuws
410498
Nieuws

Hologramvideo Whitney Houston uitgelekt

VIDEO - De familie van Whitney Houston heeft een optreden waarin de zangeres als hologram te zien is gecanceld. De nazaten van de in 2012 overleden popster geven geen toestemming, omdat de technologie nog niet het gewenste resultaat heeft.

Christina Aguilera zou in de finale van de Amerikaanse versie van The Voice een duet zingen met Whitney. In een verklaring aan Entertainment Tonight laat schoonzus Pat Houston weten dat de inzet van het jurylid van de show zeker niet het probleem was. "We hebben heel veel respect en waardering voor Christina, ze was absoluut loepzuiver."

Het hologram was volgens de familie Houston echter niet volmaakt. "Als het gaat om artiesten van dit iconische kaliber, moet het perfect zijn", aldus Pat in de verklaring. "Whitney's erfenis en haar toegewijde fans verdienen dat. Nadat we alles goed hadden bekeken, hebben we besloten dat het hologram nog niet klaar was om uitgezonden te worden."

De familie laat de mogelijkheid voor een dergelijk optreden wel open voor de toekomst. "Hologrammen zijn nieuwe technologie, het kost tijd om die te perfectioneren."