Nieuws/Opmerkelijk
411073
Opmerkelijk

Pools bejaard stel danst nacht op technofeest

LONDEN - Veel bezoekers van de Londense technoclub Fabric keken raar op toen zondag een Pools bejaard stel los ging op technomuziek. En dat tot maar liefst vijf uur in de ochtend.

Promoter en dj Jacob Hansen (35), ook wel bekend als Jacob Husley, dacht in eerste instantie dat het bejaarde stel van bijna 80 jaar oud verdwaald was. Aangezien het stel gebrekkig Engels sprak, heeft hij ze in eerste instantie een drankje van het huis aangeboden. „Ze bestelden twee tequillashots en de vrouw gaf me een high five!”, zei Hansen tegen Evening Standard.

Uiteindelijk heeft Hansen het stel meegenomen naar de vipruimte boven de zaal aangezien het daar rustiger was. „Wat ik echt geweldig vond, was dat ze zoveel lol hadden met elkaar! Ze gingen stijldansen op rave-muziek. Heel romantisch”, aldus de promoter.

Het bleek dat de twee bejaarden op bezoek waren bij hun dochter die in Londen woont. Vanuit Polen hadden ze kaarten gekocht voor de dansavond in Fabric, omdat ze goede recensies hadden gelezen in de krant. Het stel had van tevoren gepland de hele nacht door te gaan zodat ze om zes uur in de ochtend de metro terug konden nemen naar hun verblijf.

De promotor vond het verhaal zo geweldig dat hij ze de hele avond in de vipruimte wilde laten blijven. Alle drankjes waren van het huis. Ondanks het mooie gebaar was het Poolse echtpaar toch ineens verdwenen. Ze hadden besloten de dansvloer op te gaan om tot in de kleine uurtjes door te feesten.