Nieuws/Binnenland
411113
Binnenland

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé 

Het mag er dan op lijken dat RAFAEL VAN DER VAART, na turbulente jaren, eindelijk zorgeloos verliefd is… SCHIJN BEDRIEGT! De voetballer zit nauwelijks tevreden in zijn vel door zijn contract met de Spaanse club Real Betis, dat hem weliswaar een riant inkomen oplevert, maar hem sportief heeft uitgeblust.

Raf zit er gevangen in een gouden kooi, waaruit hij zo snel mogelijk moet zien te ontsnappen. Maar hoe? Het enige alternatief zou hem zowel de zorg voor zoon DAMIÁN als zijn relatie met ESTAVANA POLMAN kunnen kosten.

Leest u alles over zijn duivelse dilemma…

Vorige week ontstond flinke opschudding over DJ MATTIE, die ruw van zijn roze wolk viel toen bleek dat zijn twee dochters niet van hem zijn en zijn vriendin dat weken voor hem verborgen had gehouden. Mattie verloor alles wat hem lief was: zijn kleine tweeling én zijn KIRSTEN. Maar deze week onthult BORIS VAN ZONNEVELD dat de Qmusic-presentator nóg een gevoelig verlies te wachten staat…

Twaalf jaar na de dood van KONINGIN JULIANA en PRINS BERNHARD staat hun beroemde paleis er troosteloos bij. Afgelopen Koningsdag was er eindelijk weer wat leven in de brouwerij doordat Omroep MAX uit de tuin wat uitzendingen verzorgde. De Staat zit erg in de maag met wat eens de ‘huiskamer van Nederland’ was. Een passende bestemming is nog steeds niet gevonden, of te duur bevonden. Minstens honderd miljoen euro zou ervoor nodig zijn om het Paleis de 21ste eeuw in te helpen. Maar wanneer in Den Haag over Soestdijk wordt gesproken, valt, zo kunnen wij deze week onthullen, stiekem ook weleens het woord SLOOPKOGEL!

Ontroerend is het grote interview van deze week, met WILLIBRORD FREQUIN. De stoere tv-presentator, nooit voor iemand bang, wordt ineens nederig als hij het heeft over zijn naderende einde. Hoewel nog vol plannen, lijkt het erop dat Willibrord zijn einde voelt naderen. Aan EDWIN BREDIUS vertelt hij hoe dat einde eruit zal zien…

Weekblad Privé is ook te downloaden via de Privé-app voor de iPad

En voor Android (via Google Play)