Nieuws
411300
Nieuws

In het nieuws

Foto douchende vader en ziek zoontje zorgt voor storm van kritiek

Doodziek was de kleine Fox. De oorzaak: een fikse salmonellavergiftiging. De wanhoop nabij, zag vader Thomas nog maar een manier om zijn zoontje te troosten: samen onder de douche. Moeder Heather maakte een ontroerende foto en postte 'm op Facebook. Maar daar kreeg ze niet de reacties waarop ze had gehoopt...

Niet alleen reageerden haar Facebookvolgers verbolgen over de naakte lijven onder de douche, ook besloot Facebook de foto te verwijderen (en weer terug te plaatsen). De reden? Heather zou een aanstootgevende foto hebben gepost.

''Thomas zat uren met Fox in de douche om zijn koorts zo laag mogelijk te houden", legt de moeder uit. "Om het braaksel en de diarree van hen af te spoelen. Het was een krachtig moment voor ons als ouders. Intuïtief voelden we aan dat dit meer was dan een virus."

"Toen ik met hen in de douche zat, werd ik overweldigd door het tafereel dat zich voor mij afspeelde'', vervolgt ze. ''Deze man, partner en vader. Hij was geduldig, liefdevol en sterk met onze kleine zoon op zijn schoot. Zijn geruststellende gefluister, dat Fox oké zou zijn en Thomas voor hem zou zorgen, was zo stabiel en eerlijk.''

Nadat ze de foto plaatste op Facebook werd ze, tot haar grote schrik, overspoeld met negatieve reacties. Lees verder en praat mee op VROUW.nl.