Nieuws
412639
Nieuws

Douwe Bob zorgt voor commentaar bij Songfestival

Terwijl Jan Smit en Cornald Maas het commentaar normaal gesproken voor hun rekening nemen tijdens het Eurovisiesongfestival, krijgen ze vanavond steun van de Nederlandse afvaardiging: Douwe Bob.

Dinsdag stelde hij zijn eigen plaats zeker in finale die zaterdag plaatsvindt, maar eerst moeten de overige kandidaten nog strijden voor een plek op het podium. Cornald Maas laat weten dat Douwe Bob, mits hij een gaatje kan vrijmaken in zijn drukke agenda, aanschuift in het commentatorhok.

Onder meer België strijdt vanavond voor een plekje in de finale. Tien landen mogen zich aansluiten bij de selectie die dinsdagavond al bekend werd.

Nadat Douwe Bob gisteren Stockholm op zijn kop zette toen The Common Linnets te gast waren in zijn gelegenheidskroeg, heeft hij vandaag een dag vol interviews op de planning staan. De buitenlandse interesse in de zanger met de ’slaapkamerogen’ en in Estland scoorde hij al een nummer één positie.

Vanavond tijdens tweede halve finale #songfestival schuift in 't commentatorhok -als 't lukt- @douwe_bob ff aan!— Cornald Maas (@cornaldm) 12 mei 2016

What a great night in our own bar! If you weren't here... You missed out! Check out https://t.co/v5uMIxlYLr! pic.twitter.com/11qNtDp7yu— Team Douwe (@teamdouwe) 11 mei 2016 Klik hier voor al het Eurovisie Songfestival-nieuws