Nieuws/Binnenland
413667
Binnenland

Moeder bandenprikker Westland bedreigd

’Mijn zoon heeft hulp nodig’

's-Gravenzande - De moeder van de opgepakte bandenprikker, die in het Westland bijna 300 autobanden lek stak, heeft een noodkreet geplaatst op internet. Op haar Facebook-pagina zegt moeder Mirjam dat haar zoon Quentin dringend hulp nodig heeft, omdat hij met psychische problemen kampt.

„Afgelopen vrijdag is Quentin opgepakt wegens verdenking de bandenprikker te zijn”, schrijft moeder Mirjam. „Wij zijn hier kapot van! We proberen al een jaar op diverse manieren psychische hulp voor hem te krijgen maar omdat hij 'volwassen' is en geen hulp wilde, is dat niet gelukt.”

De moeder van Quentin betuigt spijt aan de gedupeerden. „We vinden het vreselijk voor de gedupeerden en mensen die bang zijn geweest, maar we hopen ook dat Quentin de hulp krijgt die hij blijkbaar nog harder nodig had dan wat wij konden vermoeden.”

Bedreigingen

De moeder van Quentin zegt te worden bedreigd. „Voor de mensen die bedreigingen uiten...wraak is nooit een oplossing en hopelijk zien jullie ook in dat wij als familie hier slachtoffer in zijn en dat het vreselijk is als familie om te lezen dat mensen je (klein)zoon en broer dood wensen!”

De moeder van Mirjam stelt dat haar zoon nooit meer bij haar in huis zal wonen. „Dus de mensen die hem op willen zoeken zullen hem bij ons niet vinden. Hopelijk worden we met rust gelaten, ook voor zijn broertje, die dit ook allemaal mee krijgt.”

Lees het hele Facebook-bericht van de moeder hier