Nieuws
416210
Nieuws

Nederlandse Laura wint Deutschland sucht den Superstar net niet

Laura

Laura

Laura van den Elzen heeft de finale van Deutschland sucht den Superstar niet gewonnen. De Nederlandse countryzangeres eindigde zaterdagavond als tweede in de talentenshow.

Laura

Laura

De jury was onder de indruk van het optreden van de Brabantse deelneemster, maar de kijker gaf de voorkeur aan haar concurrent Prince.

De 18-jarige Nederlandse ster nam het in de eerste finale ronde op tegen Thomas en Prince. Toen Thomas als eerste is afviel ging de strijd om de eerste plaats alleen nog maar tussen Laura en Prince.

De Gemertse zong in de eerste ronde het nummer 'Nine to Five' van Dolly Parton. Ze kreeg genoeg stemmen van het publiek om door te gaan.

De finale van de Duitse versie van Idols vond plaats in de ISS Dome in Düsseldorf. Laura trad voor ruim 13000 toeschouwers op.

Niet alleen de ouders van Laura en haar zusje Amber zijn mee gereisd naar Duitsland. Er zijn vanavond nog vijftig familieleden, vrienden en kennissen in Düsseldorf om haar te steunen. Dit heeft haar helaas niet tot de overwinning kunnen brengen...Hoewel Laura niet als winnaar uit de bus kwam, gaat ze toch op tournee. Van 22 mei tot 8 juni trekt ze met vier andere kandidaten uit het dertiende seizoen van Deutschland Sucht Den Superstar door Duitsland.