Nieuws
416219
Nieuws

Nederlandse laat Thomas achter zich

Laura een stap dichter bij overwinning DSDS

Laura

Laura

De Nederlandse Laura van den Elzen strijdt momenteel in Düsseldorf om de eerste plaats in de spannende finale van talentenshow Deutschland sucht den Superstar.

Laura

Laura

De grote finale van Deutschland sucht den Superstar begon vanavond met drie kandidaten. De 18-jarige Nederlandse ster nam het in de eerste finale ronde op tegen Thomas en Prince. Nu Thomas als eerste is afgevallen gaat de strijd om de eerste plaats alleen nog maar tussen Laura en Prince.

De Gemertse zong zojuist het nummer 'Nine to Five' van Dolly Parton. Ze kreeg genoeg stemmen van het publiek om door te gaan. De finale van de Duitse versie van Idols vindt plaats in de ISS Dome in Düsseldorf. Laura treedt voor ruim 13000 toeschouwers op.

Niet alleen de ouders van Laura en haar zusje Amber zijn mee gereisd naar Duitsland. Er zijn vanavond nog vijftig familieleden, vrienden en kennissen in Düsseldorf om haar te steunen.

 

 

 

Ouders en zusje Laura zijn klaar voor de finale van #DSDS @omroepbrabant #OB pic.twitter.com/0Rcm42VX55 — Noël van Hooft (@NoelvanHooft) 7 mei 2016