Nieuws/Binnenland
427296
Binnenland

WEEK VAN DE WATERSPORT

Flevo Marina pakt uit

In het eerste weekend van de ‘Week van de Watersport’ organiseert Flevo Marina samen met de watersportbedrijven op de haven de Flevo Marina Watersport Experience.

Flevo Marina Watersport Experience op 30 april en 1 mei betekent een lang weekend vol actie en vooral een leuk familie event. De aanwezigheid van enkele Foodtrucks en op zondag  de de ‘Mini-Schuttevaer’ zeilrace, maken het evenement groter dan ooit.

Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe laagdrempelig en verrassend divers watersport is. Van zeilles, het bezichtigen van nieuwe en gebruikte boten, Optimist zeilen tot suppen in een waterbassin voor de kinderen. genoeg te beleven.

Op zondag organiseert topsportbedrijf Team Heiner een ‘Mini-Schuttevaer’ voor de kust van Flevo Marina. Naast zeilen, komen ook de sporten hardlopen en fietsen aan bod. De start en finish vinden in het midden van de haven plaats.

Bezoekers vanaf het water kunnen gratis gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven. Voor bezoekers met een auto is er gratis parkeergelegenheid.Meer informatie