Nieuws/Binnenland
427314
Binnenland

Ubisoft onthult strategische game Champions Of Anteria

Ubisoft heeft de nieuwe real-time strategiegame Champions of Anteria aangekondigd van ontwikkelaar Blue Byte. In de game duiken spelers in de magische wereld van Anteria, waar zij vijf kampioenen aansturen om zo vijanden te verslaan en het koninkrijk terug te winnen.

Elke kampioen heeft de krachten van één van de elementen water, vuur, metaal, natuur of bliksem. Voor iedere missie kiezen spelers drie kampioenen om mee te strijden, waarbij ze strategisch moeten nadenken over de krachten die ze meenemen naar het strijdtoneel. Elk element is nog sterker als het wordt gebruikt tegen het zwakke element van vijanden.

Keuzevrijheid staat centraal, waardoor spelers elke ronde hun eigen pad naar de overwinning kunnen kiezen. Zo moeten ze beslissen of ze een omringend gebied bevrijden of juist een eigen gebied verdedigen tegen een invasie. Tussen de missies door kunnen de krijgers worden getraind en krachtige nieuwe uitrustingen worden gemaakt

Het strategische vechtsysteem maakt gebruik van actieve pauzemechanieken om spelers de tijd te geven tijdens een gevecht. Zo kunnen zij de game te allen tijde pauzeren om hun speelstijl aan te passen en voorzichtig de volgende stappen van hun drie kampioenen uit te stippelen.

Champions of Anteria is verschijnt op 30 augustus voor de pc.