Nieuws
427520
Nieuws

In het nieuws

Chantal (35) pakte haar baas Martijn (44) in

Vandaag is het nationale secretaressedag. Het grootste cliché in liefdesland is wel een relatie tussen de secretaresse en haar baas. Soms loopt die uit in een fiasco, maar het kan ook goed gaan. Chantal (35) wist tijdens haar sollicitatiegesprek al dat Martijn (44) meer zou worden dan een leidinggevende...

"Ik wist halverwege het sollicitatiegesprek allang dat ik de baan zou krijgen. Ik lachte net iets te hard om zijn grapjes, hij keek me net iets te indringend aan. Er was een enorme klik tussen ons, dat voelde ik aan alles. En ik had gelijk."

Kriebels

"Op het werk waren we net twee magneetjes; we trokken elkaar aan maar stootten elkaar nog veel harder af. Het ene moment was hij lief, het andere moment kil en zakelijk. Natuurlijk moest hij wel, want hij was toch mijn baas. Ik was zo ontzettend verliefd dat ik zijn zakelijke houding steeds weer als een afwijzing zag. Zijn complimenten of lieve woorden vergat ik meteen."

"Na anderhalf jaar kriebels in mijn buik en gevoelens die hij maar niet beantwoordde, raakte ik gefrustreerd. Dan vroeg hij me bijvoorbeeld een kop koffie te halen en dan zei ik botweg ‘nee’. Dat kon ik als zijn assistent natuurlijk niet maken en toch liet hij het keer op keer gebeuren. Ik besloot ontslag te nemen, voor mijn eigen bestwil. Binnen een week werd ik ergens anders aangenomen. Ik moest en zou zo snel mogelijk weg..." Lees het interview met Chantal verder op VROUW.nl.