Nieuws
427580
Nieuws

In het nieuws

Lisette (31) maakt hilarische 'Sylvies'

Het was de beruchte kerstboomfoto waardoor verloskundige Lisette (31) op een idee werd gebracht. De moeder van drie zag dat het er bij haar thuis met het optuigen van de boom toch nét iets anders aan toe ging en besloot daar een beeld van te schetsen. Ze postte de foto op haar Facebook dan dat was het begin van een zeer vermakelijke fotoserie. Vandaag ging ze viral. "Dat was wel even schrikken."

Lieve Syl

"Daar stond ze, Sylvie Meis, in een prachtig jurkje, op hakken met een waanzinnige styling de kerstboom op te tuigen. Ik wist niet wat ik zag. Dit wilde ik ook! Maar ik wist dat dit ‘m nooit ging worden in het echte leven. Ik trok een badjas over een geruite pyjamabroek aan en deed de setting na."

"Dat was de eerste foto in mijn ‘Lieve Syl-reeks’. Al snel kreeg ik veel likes en in februari van dit jaar besloot ik een aparte Facebookpagina aan te maken." Lisette scoort met haar pagina. En vandaag was dan het moment dat ze officieel ‘viral’ ging; het grote publiek pikte haar op.

Partner in crime

"Dat was wel even schrikken. Ik was met mijn middelste zoon mee met een uitje voor school en kreeg het ene berichtje na het andere. Ik werd zelfs gebeld door NPO3: ‘Jan rijdt rond’ wilde mij interviewen. Dit had ik nooit verwacht, maar het is wel heel grappig natuurlijk."

Partner in crime is Lisettes oudste zoon. "Hij is mijn fotograaf. Hij denkt met mij mee, we delen elkaars humor. We hebben ontzettend gelachen om de paastafel onlangs. Sylvie had een plaatje van een prachtig gedekte tafel gedeeld, zijzelf zag er natuurlijk ook weer beeldschoon uit."

Gourmetstel

"Wij vulden de tafel met bier en het gourmetstel en ik ging er zelf met een fles wijn in mijn hand en een sigaret in mijn mond bijhangen. Mijn zoon klom met een selfiestick op het aanrecht om uit de juiste hoek te fotograferen. Het was té grappig...'' Meer foto's en de rest van het interview zijn te vinden op VROUW.nl!