Nieuws/Binnenland
428416
Binnenland

30 april en 1 mei 2016:  'Live' in Bunnik

Particuliere Campermarkt

Een week na de prestigieuze, giga-grote, luxueuze, maar ook prijzige Camper Experience in het mondaine Zandvoort (waar overigens hélémaal niks mis mee is), wordt de minstens zo gezellige, knusse, laagdrempelige, eenvoudige en voor iedereen toegankelijke Particuliere Campermarkt 'Live' gehouden in het pittoreske Bunnik (waar trouwens óók helemaal niks mis mee is).

Tijdens de Particuliere Campermarkt, die voorheen in Zeewolde gehouden werd, komen vele tientallen particuliere eigenaren naar camping de Boomgaard in Bunnik, om daar hun camper te koop aan te bieden. Er worden dit jaar minimaal 89 campers verwacht!

Niet zozeer op zoek naar een camper, maar meer naar onderdelen en accessoires? Of naar een camper om te huren? Een goede camperverzekering? Ook dan kun je op 30 april en 1 mei in Bunnik terecht.

Gratis entree en de hond mag mee!

De marktijden zijn op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur, de entree is gratis. En u mag uw hond en net zoveel kinderen als u wilt mee naar Bunnik nemen!

Kijk op de site voor alle te koop aangeboden campers, standhouders en alle overige (actuele) informatie vindt u op de Facebookpagina