Nieuws
429346
Nieuws

Verhalen achter het nieuws

Kofferman: 'Voor mij was het ook spannend'

Gisteren werden de welbekende kofferdames tijdens Miljoenenjacht voor één keer vervangen door 26 knappe mannen. Hoe is het ze vergaan en vonden ze het spannend? VROUW sprak met Andre Haasnoot (24), een van de koffermannen.

Samen met nog 25 mannen stond Andre gisteren op het podium met een gouden koffer in zijn hand. De geboren Katwijker was wel een klein beetje zenuwachtig. "Vooral het openen van de koffer vond ik spannend. Je hebt immers geen idee welk geldbedrag er in jouw koffer verscholen zit."

Mooiste glimlach

Uiteindelijk blijkt er een bedrag van €20.000 in zijn koffer te zitten. “Het is vooral de kunst om de juiste emotie te tonen als je de koffer opent. Als het bedrag van 1 miljoen euro niet tevoorschijn mag komen en het blijkt in jouw koffer te zitten, dan kun je natuurlijk niet je grootste glimlach opzetten. Het was dus niet alleen voor de kandidaat, maar ook voor mij wel een beetje spannend.”

“Daar wordt ook wel heel bewust naar gekeken tijdens de casting”, vervolgt Andre. “Of je inlevingsvermogen hebt, maar ook of je beschikt over een mooie glimlach, de juiste lengte en natuurlijk of je goed kunt lopen. Je moet immers wel synchroon de trap af kunnen lopen. Een groot deel van de mannen, die op de trap stonden, waren dan ook ervaren dansers... Lees meer over de man achter de goude koffer op VROUW.nl