Nieuws
429570
Nieuws

Online Jennifer Ewbank laatste weblog

Liveshow in Fukuoka

Zangeres Jennifer Ewbank blogt voor De Telegraaf dagelijks over haar Japanse avontuur. Vandaag het laatste deel: Liveshow in Fukuoka.

Vandaag is alweer de allerlaatste liveshow, en deze is in Fukuoka.

Voordat we aankomen bij de lokatie voor de opbouw en soundcheck gaan we iets verder de stad in voor enkele opnames en een commercial. Tijdens het schieten werd ik toch even aardig, of eigenlijk niet zo aardig geconfronteerd met de meest verse sashimi. In de buitenwand van een restaurant was een aquarium te zien met finke vissen erin. Wanneer er een vangnet voorbij komt weet ik al hoelaat het is,  etenstijd! Een halve minuut later hoor ik geklapper en een keiharde bonk tegen de deur vervolgd door weer geklapper op de vloer. Heel even later stroomt er een straal waterig bloed via een gul onder de deur vandaan naar een put. Een man in kokskleding met een grote schaal met de nog half levende vissen komt naar buiten en loopt het restaurant binnen. Flinke confrontatie dus!

Eenmaal aangekomen voor de soundcheck zitten m'n vaste Japanse fans al klaar, Hiromi en Junya. Ze zijn er werkelijk elke show bij geweest en willen keer op keer op de foto en overal een handtekening op. Vanavond vroeg hij of ik zijn jas bijv in wit en zwart wilde tekenen. Bij elk optreden nemen ze een foto van het optreden ervoor groot gedrukt mee zodat ik deze kan signeren. Echt super leuk!

Nog even en dan zit de trip er weer op... Morgen verhuizen we naar Fukuoka en nemen we het laatste deel van een commercial op!

 

Tot morgen!

 

Liefs,

Jennifer