Nieuws
429609
Nieuws

Dagboek van een minnares

'Hij moet een keuze maken: zijn vrouw of ik!'

De dagen in het ziekenhuis gingen in een roes voorbij. Het vervelende was dat Alex tegen de verpleging had gezegd dat hij mijn echtgenoot was. Omdat hij anders nooit bij me had kunnen blijven en het in Indonesië toch wel de gewoonte is dat je familie je bijstaat.

Hij was er dus van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dat vond ik eerst lief en zorgzaam, maar nu begon ik zijn aandacht verstikkend te vinden. Gelukkig was ik ’s nachts alleen, zodat ik kon Whatsappen en Skypen met mijn familie en vrienden in Nederland. Overdag lag ik dan vooral te slapen zodat ik niet met Alex hoefde te kletsen.

Mijn vriendinnen en mijn zus leefden enorm met me mee, al vertelde ik niet aan iedereen over mijn plan om zo snel mogelijk opnieuw zwanger te gaan worden. Ik wist dat mijn zus me daar vreselijk om zou veroordelen, dus dat zei ik alleen tegen Fleur die ook niet heel enthousiast deed.

De pil

“Hoe ga je dat dan doen, hem er in luizen? Stiekem zeggen dat je de pil weer slikt terwijl je dat niet doet?” Lees deze hele aflevering op VROUW.nl.

Alle afleveringen van Dagboek van een Minnares teruglezen? Dat kan hier!