Nieuws/Buitenland
429799
Buitenland

Moeder (51) wil kind met haar biologische zoon (32)

Een Britse moeder die haar zoon dertig jaar geleden ter adoptie afstond, heeft nu weer goed contact met haar kind. Een beetje te goed misschien. De twee zijn hopeloos verliefd op elkaar en willen zelfs samen een baby. „Ons seksleven is fantastisch.”

De 51-jarige Kim West en haar biologische zoon Ben Ford (32) zijn al twee jaar samen. Naast een kind willen ze ook heel graag trouwen, zeggen ze tegen de Britse krant The New Day.

Zoon Ben, die in de Verenigde Staten woonde en zijn moeder nog nooit gezien had, stuurde in 2013 uit het niets een brief. De twee belden daarna geregeld. „Het was alsof we elkaar al jaren kenden,” zegt Kim.

Photos: "We Are In Love, Our Sex Life Is Incredible" ~ Mother And Son Planning To Get Marr… https://t.co/eDFTpjnhGE pic.twitter.com/bZXWa4G9f6— 234today.com (@234today) April 8, 2016

Kim kwam er naar eigen zeggen achter dat ze meer voelde voor haar zoon, toen ze ’sexy dromen’ over hem kreeg. Op internet las ze dat meer mensen zich sexueel aangetrokken voelen tot andere gezinsleden, en daarna durfde ze het aan om een date te regelen.

De twee ontmoetten elkaar in een hotel. Na een fles champagne volgde de eerste kus. Niet veel later hadden ze seks. Drie dagen later biechtte Ben op aan zijn vrouw dat hij het met zijn moeder deed.

Moeder en zoon wonen nu samen in de staat Michigan. „Ik weet dat mensen ons walgelijk vinden,” zegt Kim tegen de krant. „Ze zullen vinden dat we onze gevoelens moeten onderdrukken. Maar als je dit soort liefde voor elkaar voelt wil je er alles voor opgeven, ervoor vechten. Zo’n kans krijg je maar een keer in je leven en Ben en ik lopen er niet voor weg.”