Nieuws
430561
Nieuws

’Kofferguys’ zondag in Miljoenenjacht

RTL4-spelshow Miljoenenjacht zet komende zondag voor één keer knappe mannen in om de koffers met geldbedragen te presenteren.

De mannelijke modellen zijn zorgvuldig uitgekozen. Al jaren worden enkel vrouwelijke modellen gebruikt om de geldbedragen te presenteren. Tijd voor actie, vond fan van het programma Johanna Kommerie. Ze schreef een open brief op de facebookpagina van de Postcode Loterij, gericht aan de presentatrice van het populaire programma: Linda de Mol.

„Iedere keer 26 ‘koffer-girls’ het koffertje laten openen is op den duur een beetje saai. Niets ten nadele van deze prachtige dames, maar wij (ik spreek voor het gemak maar even voor heel veel vrouwen én mannen) zouden ook graag eens een keer zien dat deze koffertjes geopend worden door een stel knappe ‘koffer-guys’!”, zo viel te lezen op de pagina.

Linda zag het plan ook wel zitten, maar stelde toch een eis. Alleen bij 10.000 likes per kofferman, dus 260.000 in totaal, zouden de knappe mannen op de buis verschijnen. De likes zijn inmiddels binnen. Producent Endemol laat aan AD weten dat het niet makkelijk was om 26 mannen te vinden. ,,Het is niet makkelijk om die mannen allemaal keurig in het gelid van de trap te laten komen”. De knappe mannen houden waarschijnlijk hun shirt aan: “Ze moeten net als de dames sexy zijn, maar niet geil.”

Negen jaar geleden werden ook mannen ingezet voor Miljoenenjacht, het ging toen om een speciale kerstshow.