Nieuws
430743
Nieuws

Internetten binnen de EU vanuit T-Mobile bundel

T-Mobile geeft vanaf 4 april klanten met een ‘Stel Samen & Stel Bij’-abonnement de mogelijkheid om binnen de EU tot maximaal 250 MB per maand mobiel te internetten uit hun nationale databundel. Dit zonder extra kosten.

“T-Mobile vindt het niet meer van deze tijd dat klanten zich zorgen moeten maken over internetkosten bij het gebruik van hun smartphone zodra zij de grens overgaan binnen de EU. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zonder ‘datastress’ kunnen reizen. Ook voor klanten die in grensgebieden wonen is dit belangrijk,” aldus Marco Kind, commercieel directeur bij T-Mobile Nederland.

De hoeveelheid MB’s die binnen de EU gebruikt kan worden is afhankelijk van de databundel. Deze kan oplopen van minimaal 50 MB tot maximaal 250 MB per maand. Als deze MB’s verbruikt zijn, stopt de dataroaming automatisch en kan de klant kiezen voor een ‘Travel & Surf pas’ om de kosten onder controle te houden.

Vorig jaar maakte T-Mobile het al mogelijk dat klanten binnen de EU tot 120 minuten mogen bellen vanuit de eigen bundel.