Nieuws
430989
Nieuws

Dagboek van een minnares: deel 22

'Sexy ondergoed heb je...'

In het ziekenhuis werd mijn creditcard eerst gecheckt op kredietwaardigheid en toen bleek dat er genoeg geld opstond, werd ik met alle egards geholpen.

Er werd een echo van mijn onderbuik gemaakt en toen was het snel duidelijk; ik had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Het vruchtje had zich in de eileider genesteld en was daar gaan groeien. Met het risico dat de eileider zou kunnen gaan knappen…

Geopereerd

"Je wordt morgenochtend geopereerd," zei een vriendelijke verpleegkundige. "Dat betekent dat ik de baby dus niet kan houden," antwoordde ik ontzet. "Nee, het vruchtje is niet levensvatbaar, helaas. We geven u nu een slaapmiddel zodat u lekker kunt uitrusten." 

En voor ik het wist waren we een dag verder, werd ik op een brancard gehesen en werd een infuus in mijn arm gestopt. Gek genoeg was ik niet bang. Het ziekenhuispersoneel kwam professioneel over en het zag er allemaal schoon en steriel uit. Ik was alleen erg in de war. Nu had ik net gehoord dat ik een kind verwachtte en raakte ik het meteen kwijt!

Lees verder op VROUW.nl.